۱۳۹۸/۰۸/۰۹
نجات جان مادر باردار در مركز خدمات جامع سلآمت شیبان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی، دکتر مهران احمدی بلوطکی در این خصوص عنوان کرد: پنجشنبه ۹ آبانماه ۹۸، مادر باردار پر خطر از مرکز خدمات جامع سلامت شیبان و با همکاری اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام خمینی اهواز اعزام شد. احمدی در ادامه با اشاره به شرایط بالینی این مادر باردار افزود: این مادر ۱۸ ساله در دوره بارداری۱۹ هفته که جهت انجام مراقبتهای اولیه به مرکز خدمات جامع سلآمت شیبان با شرایط بالینی نامساعد و شرایطی مشابه قائدگی ماهیانه مراجعه نمود. وی در ادامه اظهار داشت: پس از ویزیت همکاران ماما، پزشک و باتوجه به غیرطبیعی بودن صدای قلب جنین (برادیکارد) وی را به همراه مامای طبی آن مرکز با همکاری نیروهای فوریتهای پزشکی با تشخیص پرولاپس بند ناف و تهدید به سقط به بیمارستان امام خمینی اهواز اعزام کردند. وی در پایان گفت: تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شیبان تمام تلاش خود را در راستای نجات جان مادر باردار بکار گرفتند و در حال حاضر بیمار در اورژانس مادران بیمارستان امام خمینی اهواز بستری می باشد.