۱۳۹۸/۰۸/۰۸
همایش پیاده روی باعنوان ازخانه تامدرسه درشهرستان باوی برگزارشد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی، مهندس امراله مردانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان در خصوص برگزاری این همایش گفت: چهارشنبه 8 آبان ماه 98، همایش پیاده روی با عنوان از خانه تا مدرسه ویژه دانش آموزان در سطح شهرستان باوی بصورت پایلوت (آزمایشی) توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان برگزارشد. مردانی درادامه با اشاره به اهمیت اجرای این دسته برنامه های فرهنگی ورزشی افزود:هدف از برگزاری این برنامه ترویج فرهنگ پیاده روی و فعالیت جسمانی مناسب جهت جلوگیری از اضافه وزن وچاقی و همچنین پیشگیری از بیمارهای احتمالی مرتبط با آن می باشد. وی در پایان ضمن تاکید بر انجام فعالیتهای جسمانی منظم در طول روز از دانش آموزان ونوجوانان سطح شهرستان خواست به با استفاده از تغذیه مناسب، ورزش و مهمتر از آن سبک زندگی سالم درجهت حفظ سلآمت ونشاط خود کوشا باشند.