۱۳۹۸/۰۷/۲۸
برنامه های مركزخدمات جامع سلامت شیبان درهفته ای كه گذشت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ود‌رمان شهرستان باوی :دکترمهران احمدی بلوطکی مدیراین شبکه باتوجه به شعارپیشگیری بهتراز درمان است و اهمیت این موضوع عنوان کرد;درهفته گذشته به همت کلیه پرسنل مرکزخدمات جامع سلآمت شبانه روزی شیبان بامدیریت خانم دکترصالحی مسول این مرکز ؛ برنامه های متنوعی اجرا شد . دکتراحمدی درادامه گفت : این برنامه ها شامل برگزاری نمایشگاه وغرفه نقاشی و صبحانه سالم به مناسبت هفته جهانی کودک بود که با آموزش به کودکان عزیز در مهدهای کودک شیبان و اهدای جوایز انجام پذیرفت . احمدی تصریح کرد;برنامه های دیگراین مرکز برگزاری خودارزیابی سرطان سینه به مناسبت پویش ملی سرطان سینه بود که درمکانهای مختلف از جمله حسینیه منطقه گلستان شیبان ,پایگاه بهداشتی شبیشه ,دبیرستان دخترانه شهرشیبان جهت تعداد کثیری ازمادران ودختران بالغ آموزش داده شدوهمچنین دربخشی دیگرازفعالیتهاباحضورکارشناسان بهداشت دردبستانهای شیبان معاینه پدیکولوز(شپش) انجام شد. مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی ازمجموعه همکاران این مرکزتشکروقدردانی کردوخاطرنشان کرد:برنامه ریزی جهت آموزش عمومی به تمام سنین و گروههای هدف بصورت مستمردردیگرمراکزخدمات جامع سلآمت شهرستان باوی انجام می گیرد.