۱۳۹۸/۰۵/۲۲
بازدیدوپایش عملكردی توسط مدیران وكارشناسان معاونت بهداشت ازشبكه بهداشت ودرمان شهرستان باوی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی, سه شنبه مورخ ۲۲ مرداد ۹۸ آقای دکتر ضیغمی معاون فنی آقای دکتر اقتصاد معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و جمعی از کارشناسان ستادی به منظور بررسی و تحلیل شاخص های فنی ,ارزیابی عملکرد سامانه سیب و رفع نقاط ضعف و انتقال تجارب از ستاد مرکز بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت تابعه شبکه بهداشت و درمان باوی بازدید بعمل آوردند . دکتر ضیغمی در جلسه پسخوراند این بازدید اظهار داشت :هدف از این بازدید ها، نظارت بر نحوه ارائه خدمات و بسته های خدمتی مختلف به گروه های سنی و بررسی شاخص های بهداشتی و فنی به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم شریف منطقه است. وی افزود: ارائه خدمات باکیفیت بهداشتی به جمعیت تحت پوشش منوط به شناسایی به موقع و رفع موانع موجود است که هدف ازاین بازدیدها و پایش های میدانی تلاش درجهت مشارکت جدی پرسنل و انجام مداخلات فنی در راستای ارتقاء سطح ارائه خدمات سلامت به مردم می باشد . درادامه ضیغمی ,رهنمودها و راهکارهایی در جهت بهبود شاخص های فنی برنامه های مختلف در شهرستان باوی عنوان کردوخواستار نظارت ,پایش مستمر وارائه خدمات در سطوح محیطی از طرف کارشناسان ستادی شد. درپایان دکتر احمدی بلوطکی مدیرشبکه بهداشت ودرمان باوی نیز با اظهار خشنودی از حضور معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت و کارشناسان آن معاونت , این گونه بازدیدها را فرصتی جهت بازبینی نقاط ضعف و تلاش درجهت بهبود عملکرد کلیه واحدهای زیرمجموعه دانست. گفتنی است ,این اولین بازدید میدانی معاونت بهداشت دانشگاه در سال ۹۸ بود .