۱۳۹۸/۰۵/۰۱
برگزاری كلآس آموزشی اجرای بسته خدمتی جدیدكودكان جهت پزشكان شاغل درمراكزخدمات جامع سلآمت شهرستان باوی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی :درمورخ 31تیر98اجرای بسته خدمتی جدید کودکان و به منظور ارتقاء سطح سلامت کودکان زیر 5 سال،توسط واحد سلامت خانواده جهت پزشکان شاغل در مراکزخدمات جامع سلآمت در سالن آموزش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی برگزار گردید,دکترمهران احمدی بلوطکی مدیرشبکه عنوان کرد:در این جلسه سرکار خانم دکتر خدری ، بعنوان مدرس, بوکلت کودک سالم و مرافبتهای ادغام یافته ناخوشی اطفال و نحوه ثبت مراقبتها در سامانه سیب و کلیه دستورالعملهای مربوطه را جهت آشنایی پزشکان وبروزشدن بامتدهای ابلآغی ارایه کرد دکتراحمدی درپایان گفت:آموزشهای مستمر درسطح شبکه بهداشت ودرمان جهت کلیه همکاران بهداشت ودرمان شهرستان درتمامی مقاطع درحال ارایه می باشد.