۱۳۹۷/۰۲/۰۲
نواختن زنگ سلامت مدرسه همزمان با شروع هفته سلامت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی شنبه 1اردیبهشت به مناسبت آغاز هفته سلامت، زنگ هفته سلامت با حضور مهندس حتارش معاون رئیس اداره آموزش و پرورش، مهندس مردانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان باوی،نماینده فرماندار شهرستان و نماینده ادارات در دبستان الزهرا روستای ندافیه شهر ملاثانی نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی شنبه 1اردیبهشت به مناسبت آغاز هفته سلامت، زنگ هفته سلامت با حضور مهندس حتارش معاون رئیس اداره آموزش و پرورش، مهندس مردانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان باوی،نماینده فرماندار شهرستان و نماینده ادارات در دبستان الزهرا  روستای ندافیه شهر ملاثانی نواخته شد.

مهندس مردانی ضمن خوش آمدگویی به مسئولین در خصوص هفته سلامت اذعان داشت: هفته ملی سلامت با شعار "سلامتی برای همه" در سراسر ایران برگزار خواهد شد.

وی در ادامه افزود: پوشش همگانی سلامت به این معنی است که؛ همه افراد جامعه، خدمات مورد نیاز سلامت را بی هیچ فشار مالی دریافت کنند.

پوشش همگانی سلامت، همه را به دسترسی خدماتی که مهمترین دلیل مرگ و بیماری است قادر می سازد. خدماتی که به اندازه کافی با کیفیت است و باعث بهتر شدن وضعیت سلامت افراد دریافت کننده خدمت می شود.

در این مراسم باورساد مسئول واحد تغذیه نیز در خصوص تغذیه سالم به دانش آموزان آموزش دادند.

گفتنی است در پایان این مراسم  از جشنواره صبحانه سالم  و جشنواره سلامت که توسط دانش آموزان برپا شده بود تجلیل بعمل آمد .