عنوان : سخنرانی مدیرشبكه بهداشت ودرمان شهرستان باوی درمصلی بخش شیبان درچهلمین سالگردپیروزی انقلآب اسلآمی
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی,دکترمهران احمدی بلوطکی به مناسبت چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلآمی وایام الله دهه فجروفاطمیه درمصلی بخش شیبان به ایرادسخن پرداخت. احمدی ضمن تبریک وتسلیت به مناسبت ایام الله دهه فجروفاطمیه عملکرد شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی درچهلمین سالگردپیروزی انقلآب اسلآمی را تشریح کرد. احمدی گفت,ارایه خدمات بهداشتی ودرمانی درسطح شهرستان باکاستیهایی مواجه هست وماآن رامیپذیرم اماباتمام توان جهت رفاه حال شهروندان ورفع نواقص ایستاده ایم و برای مردم ودرکناراین عزیزان هستیم. وی اذعان کرد,دربخش شیبان بدلیل تراکم بالآی جمعیت درحال افتتاح پایگاههای سلآمت جدیدی هستیم تابه این ترتیب خدمات بهتری به شهروندان ارایه شود. احمدی درادامه ,ازگرفتن موافقت اولیه جهت تاسیس بیمارستان 96تخته درشهرستان باوی خبردادوازمردم این منطقه بدلیل وجودآمارقابل ملآحظه فشارخون ودیابت خواست تاحتمابه مراکز خدمات جامع سلآمت سطح شهرستان جهت تحت کنترل داشتن این بیماریها مراجعه کنند. درپایان احمدی بعدازارایه آمارتعدادمراکزخدمات جامع سلآمت وپایگاههای سلآمت درسطح شهرستان باوی وهمینطورافتتاح مراکزمشاوره جهت رفاه حال شهروندان ازامام جمعه بخش شیبان حجه السلآم والمسلمین نواصرومردم فهیم شهرستان باوی تشکروقدردانی کرد. درخلآل این برنامه باپرپایی ایستگاه خطرسنجی توسط کادرپزشکی کنترل فشارخون ودیابت جهت نمازگزاران انجام گرفت.