عنوان : بازدید مشترك كارشناسان بهداشت محیط و اداره صنعت ،معدن و تجارت از مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان باوی
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

مدیر شبکه بهداشت  و درمان شهرستان باوی از اجرای طرح بازدید  مشترک کارشناسان بهداشت محیط و اداره صنعت و معدن و تجارت از اصناف خبر داد.

ایشان با اعلام این خبر اظهار داشت،در این بازرسی ها،کارشناسان بهداشت محیط،شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی را موردارزیابی قرار داده و در صورت تخلف در همان محل توسط اداره تعزیرات حکومتی برای صنف متخلف اخطاریه صادر می گردد.

وی عنوان نمود،پیرو این بازرسی ها،2 واحد صنفی متخلف بعلت نواقص بهداشتی توسط واحد بهداشت محیط اخطاریه گرفتند.

همچنین شهرزاد هوشمند،مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان باوی  اعلام نمودند در این بازرسی ها مقدار شوری و قلیایی خمیر نان در نانوایی هاو دمای یخچال در سوپرمارکت  و قصابی ها با دستگاه های سنجش توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد سنجش قرار گرفت.

سپس در پایان ضمن تشکر از همکاری اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان ،خاطر نشان کرد این بازرسی های مشترک بر اساس برنامه زمانبندی شده ،همچنان پابرجاست.

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ