رو عنوان : تقدیر از بهورزان و مربیان بهورزی شهرستان باوی
عنوان : تقدیر از بهورزان و مربیان بهورزی با حضور مدیریت محترم شبكه بهداشت و درمان شهرستان باوی
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۳

مراسم تقدیر از بهورزان ، مربیان با حضور مهندس رضایی مدیرمحترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، مسیولین مراکز، کارشناسان ستادی و کلیه بهورزان مورخ 12/06/96 در سالن جلسات شهرستان باوی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جناب اقای مهندس رضایی ضمن تبریک 12 شهریور روز بهورز اظهار داشت:

بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت کشور،  نخستین محل دسترسی مردم به شمار می روند و نقشی بسیار حیاتی را در سلامت ‌جامعه‌ به عهده دارند. بهورزان، نمونه بسيار مناسبي از فناوري كم هزينه، پرثمر و  بهترين پیام‌آوران سلامت در کشورند که با تلاش مضاعف خود و با كمترين امكانات و با تلاش و فعاليت شبانه روزي، نقش مهمی در پیشگیری از بيماري‌ها و صیانت از سلامت مردم دارند. اگر امروز شاهد ريشه كني بيماري‌هايي مانند فلج اطفال، کاهش مرگ و میر کودکان و مادران و كاهش بيماري‌هاي واگير در كشور هستيم باید همه‌ را مرهون ‌زحمات‌ و تلاش‌ بهورزان‌ بدانیم‌، زیرا ارتقای‌ شاخص‌‌های‌ بهداشتی‌ کشور به ویژه در روستاها در گروی تلاش‌ و فعالیت‌ این‌ عزیزان‌ است‌.

مدیر محترم شبکه در ادامه به سه ویژگی مهم نظام مراقبت های اولیه سلامت در کشور اشاره کرد و گفت: اولویت پیشگیری بر درمان، اولویت ارائه خدمات پیشگیری و سرپایی بر خدمات بستری و اولویت ارائه مراقبت های اولیه سلامت در مناطق محروم و کمتر برخوردار نسبت به شهرها، از ویژگی های مهم نظام مراقبت های اولیه سلامت در کشور است.

وی افزود: اجرای نظام شبکه بهداشت مستلزم این بود که فردی از جنس مردم روستا که نیازهای واقعی مردم را بشناسد، تربیت شود و این مهم باعث شد که شخصیتی به نام بهورز شکل بگیرد و برای اولین بار در نظام سلامت کشور این شخصیت شکل گرفت و توانست ماموریت اصلی راه اندازی نظام شبکه که ارتقا سطح سلامت مردم روستاها و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای واگیردار بود را به درستی به سرانجام برساند

گفتنی است در پایان این مراسم از کلیه بهورزان ، مربیان بهورزی با اهدا لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است این مراسم که با حضور پرشور کلیه بهورزان  و مربیان شهرستان برگزار شد ، شامل بخش های متنوع و شادی بود که بخش جالب مراسم این بود که کلیپ خبری تهیه شده از صداو سیمای خوزستان از عملکرد بهورزان روستای ربیخه پخش گردید که جلوه ویژه ای به این برنامه بخشید.