رو عنوان : مراسم بزرگداشت روز پزشک
عنوان : برگزاری مراسم بزرگداشت روز پزشك در شبكه بهداشت و درمان شهرستان باوی
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی،شنبه مورخ 4/6/96 مراسمی به مناسبت بزرگداشت حکیم ابو علی سینا و روز پزشک با حضور فرماندار محترم شهرستان،دادستان محترم،مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی ،ریاست مرکز بهداشت و کلیه پزشکان شاغل در شبکه به همت واحد توسعه شبکه برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی ،مدیریت محترم شبکه جناب آقای مهندس رضایی ضمن تبریک به مناسبت روز پزشک صمیمانه از زحمات بی دریغ کلیه پزشکان قدردرانی نمود.

پس از آن فرماندار محترم شهرستان ضمن تبریک به مناسبت روز پزشک،تکریم ارباب  رجوع  را اولویت کاری پزشکان و سایر کارکنان مراکز دولتی دانست و اظهار نمودند فرمانداری این شهرستان جهت انجام هر چه بهتر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تلاش  و اقدامات لازم را با شبکه بهداشت و درمان این شهرستان انجام خواهد داد.

گفتنی است در پایان این مراسم از پزشکان محترم شهرستان با اهدا لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.