رو عنوان : پیام تبریک مهندس رضایی به مناسبت روز بهورز
عنوان : پیام تبریك مدیریت محترم شبكه بهداشت و درمان شهرستان باوی به مناسبت گرامیداشت روز بهورز
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱

بسمه تعالی

درخشش چشمگیر موفقیت های نظام سلامت در عرصه بین المللی مرهون تلاشهای خستگی ناپذیر انسانهایی است که عاشقانه و مخلصانه در ارائه خدمات پیشگیری از تهدیدات سلامتی برای یکایک آحاد جامعه روستایی در دورافتاده ترین مناطق جغرافیایی کشور سراز پا نمی شناسند .

بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت کشور،  نخستین محل دسترسی مردم به شمار می روند و نقشی بسیار حیاتی را در سلامت ‌جامعه‌ به عهده دارند. بهورزان، نمونه بسيار مناسبي از فناوري كم هزينه، پرثمر و  بهترين پیام‌آوران سلامت در کشورند که با تلاش مضاعف خود و با كمترين امكانات و با تلاش و فعاليت شبانه روزي، نقش مهمی در پیشگیری از بيماري‌ها و صیانت از سلامت مردم دارند. اگر امروز شاهد ريشه كني بيماري‌هايي مانند فلج اطفال، کاهش مرگ و میر کودکان و مادران و كاهش بيماري‌هاي واگير در كشور هستيم باید همه‌ را مرهون ‌زحمات‌ و تلاش‌ بهورزان‌ بدانیم‌، زیرا ارتقای‌ شاخص‌‌های‌ بهداشتی‌ کشور به ویژه در روستاها در گروی تلاش‌ و فعالیت‌ این‌ عزیزان‌ است‌.

روز 12 شهریورماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز بهورز نامگذاری شده است و اینجانب

یقین دارم که تلاش های ارزشمند ایشان که در سرما و گرما ، شب و روز ، سختی و آسانی همواره همراه روستائیان شریف و زحمتکش بوده اند و هستند نزد حضرت حق مأجور خواهد بود.

این روز را به همه بهورزان گرامی که سربازان فداکار خط مقدم نظام سلامت به شمار می روند تبریک عرض می نمایم و از درگاه ایزد متعال برای ایشان سلامتی و سربلندی آرزومندم .

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ