رو عنوان : خبری
عنوان : مدیر روابط عمومی دانشگاه: افتتاح 80پروژه در هفته دولت امسال/وزیر بهداشت برای 12مین بار به خوزستان می آید
زير عنوان : مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز: 80 پروژه در هفته دولت امسال افتتاح خواهد شد/وزیر بهداشت برای دوازدهمین بار به خوزستان می آید
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۶
مجتبی اورکی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در هفته دولت سال 1396 که به فرمایش مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری گردیده است، 80 پروژه عمرانی، توسعه ای، بهداشتی، درمانی و تجهیزاتی متعلق مدیر روابط عمومی دانشگاه: افتتاح 80پروژه در هفته دولت امسال/وزیر بهداشت برای 12مین بار به خوزستان می آیدبه واحدهای مختلف تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سطح استان افتتاح و به بهره برداری می رسند.

اورکی با اشاره به حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای دوازدهمین بار درخوزستان در هفته دولت سال جاری جهت افتتاح بیمارستان جدید شهرستان دشت آزادگان و مرکز جامع قلب دانشگاه اظهار کرد: ان شاء الله تا چند روز آینده شاهد افتتاح بیمارستان 151 تختخوابی شهدای صنعت نفت شهرستان دشت آزادگان خواهیم بود که پس از 15 سال وقفه بالاخره با تلاشها و همت اعمال شده در دولت تدبیر و امید، این بیمارستان نوساز، مجهز و پیشرفته افتتاح و به مردم شریف سوسنگرد تقدیم خواهد شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه نمود: همچنین مرکز جامع تخصصی و فوق تخصصی قلب دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با 120 تخت در طبقات فوقانی ساختمان اورژانس بیمارستان گلستان اهواز بصورت نوساز و مجهز توسط دکتر هاشمی در هفته دولت افتتاح خواهد شد که این اقدام نیز خدمتی بی نظیر در نوع خود برای هم استانی های عزیز می باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: بازسازی کامل فاز دوم بخش ارتوپدی و بخش فوق تخصصی درمان نازایی(IVF) مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) اهواز، آزمایشگاه تشخیص مولکولی (PCR )، تعمیرات بلوک زایمان فاز اول و دوم، توسعه اورژانس، تعمیرات اتاق عمل و واحد C.S.R و راه اندازی دستگاه الاستوگرافی مرکز آموزشی درمانی رازی، همچنین سیستم امحاء زباله بیمارستان شهید دکتر بقایی 2، دستگاه ارزیابی کننده سیستم حرکتی و عصبی عضلانی دانشکده توانبخشی و مرکز مطالعات کوهورت کارکنان دانشگاه از دیگر پروژه های قابل افتتاح در این هفته می باشند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به افتتاح مراکز جامع سلامت مختلف، خانه های بهداشت تازه تاسیس و نیز تعمیر، بهسازی و نوسازی متعدد مراکز بهداشتی و درمانی تابعه دانشگاه، اظهار نمود: در این هفته در شرق اهواز شاهد افتتاح خانه بهداشت حمیره، ام طرفه، دامغه، نمره 3 کوپال وهمچنین 9 مرکز خدمات جامع سلامت و در غرب اهواز نیز شاهد افتتاح آزمایشگاه مرکزی تالاسمی و ازدواج، بازسازی و تجهیز خانه بهداشت مکسر قجریه، خبینه وسطی، کاظمیه، آلبونیس و مرکز جامع سلامت روستایی صفحه دو خواهیم بود.

اورکی بیان داشت: خانه بهداشت ملاح، چهل تنان، چمن، رکعت دهدز، خانه بهداشت شهرک مهاجرین، بریچیه سفلی و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مالکیه سفلی دشت آزادگان، مرکز خدمات جامع سلامت سلطان آباد لالی، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چلکی سراک و گردن طاقا، تعمیرات 12 خانه بهداشت روستایی، افتتاح پایگاه 2 مرکز 3 شهری، پایگاه یک مرکز 4 بلوار زاگرس و پایگاه یک مرکز 5 شهری ایذه، احداث و تجهیز خانه بهداشت مظفریه، مرکز سلامت چمران کارون، واحد دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی روستایی شبیشه حمیدیه و مرکز خدمات جامع سلامت روستای دو راهی اسلام آباد باغملک از جمله سایر پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت سال جاری می باشند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان اظهار نمود: پایگاه اورژانس جاده ای شیبان، بخش دیالیز بیمارستان شهداء هندیجان، بلوک زایمانی (LDR) بیمارستان امید لالی و زایشگاه بیمارستان مادر رامهرمز، تعمیر و بهسازی کامل بخش های زنان، رادیولوژی، اندوسکوپی و احداث بخش تالاسمی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی ماهشهر، توسعه آزمایشگاه و رادیولوژی مرکز درمان بستر اندیکا، افتتاح بخش رادیولوژی مرکز شبانه روزی هفتکل، بلوک زایمان بیمارستان امام رضا(ع) امیدیه و مجتمع آموزش عالی سلامت و کلینیک دندانپزشکی ایذه از دیگر طرح های قابل افتتاح در هفته مذکور می باشند.