عنوان : اعزام تیم كاروان سلامت به مناسبت هفته سلامت
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و در مان شهرستان باوی چهارشنبه 6 اردیبهشت تیم کاروان سلامت به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت با همکاری ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی (ع) جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی به روستای ابوهاون 1 اعزام شد .  این کاروان شامل نیروهای تخصصی پزشک ، دندانپزشک ، کارشناسان بهداشت حرفه ای ، بهداشت خانواده ،بهداشت مدارس، پیشگیری ومبارزه با بیماریها ، بهداشت محیط ، مامایی، آموزش سلامت و تغذیه بود .

محمد صادق رضایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی در خصوص فرارسیدن هفته سلامت اذعان داشت : با توجه به شعار سلامتی سال "زندگی سالم،با نشاط و امید" و محوریت دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی درمانی برای مردم ، این کاروان به روستای قمر ویس که خانه بهداشت ندارد و دسترسی مردم این روستا به خدمات بهداشتی درمانی کمتر می باشد اعزام گردید .

وی افزود : در این کاروان خدمات مشاوره مادر وکودک ، ویزیت پزشک ،مشاوره تغذیه و محاسبه نمایه توده بدنی، غربالگری فشارخون و دیابت ، فلوراید تراپی ، فیشورسیلانت و جرم گیری انجام شد .