عنوان : پیام تبریك رئیس مركز بهداشت شهرستان باوی به مناسبت سال نو
 ۱۳۹۵/۰۱/۰۱

مهندس امان اله نریمانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان باوی طی پیامی سال نو را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

یا مُقَلِّبَ القُلوبِ وَالاَبصار / یا مُدَبِّرَاللَّیلِ وَ النَّهار / یا مّحَوِّلَ الحَولِ وَالاَحوال / حَوِّل حالِنا اِلی اَحسَنِ الحال

نوروز باستانی ایران اسلامی تجلی‌گر دست آسمان ساییدن و بندگی و نجوا به درگاه پروردگار یکتا است، لحظه مشترک پایان یک سال و آغاز سالی دگر است.

خداوند متعال را شاکریم که باز هم توفیق حلاوت حلول سالی دیگر را برای ایرانیان ارزانی داشت تا با تدبر و تعلق بر آنچه که گذراندیم، در سایه کرامتش دل به تلاشی افزون برای عزت، سربلندی و کامیابی ببندیم.

اینجانب پیشاپیش فرا رسیدن نوروز باستانی و حلول سال نو را خدمت شما و خانواده محترمتان تبریک و تهنیت عرض نموده ،آرزومندم سال جدید سال ظهور یگانه منجی عادل عالم بشریت دردانه عالم خلقت حضرت بقیه الله العظم (روحی له الفداء) باشد و در این سال سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری (مد‌ظله‌العالی) و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای ملت سرافراز ایران مسئلت می نمایم.

امان اله نریمانی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان باوی