عنوان : برگزاری نمایشگاه پیشگیری از سوانح و حوادث در كودكان
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی سه شنبه 24 اسفند با توجه به اهمیت شاخص میزان مرگ کودکان زیر 5 سال و نظر به اینکه  جزء شاخصهای مهم و  توسعه،نمایشگاه پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان و احیاء پایه با حضور دکتر مژگان قاسمی مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه،مهندس رضایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مهندس  نریمانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان باوی و سایر مسئولین در مرکز روستایی شهید بهشتی برگزارشد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه افزایش و ارتقاء سطح دانش و اطلاع رسانی در خصوص راههای پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان برگزار شد.

نریمانی ضمن خیر مقدم به حضار محترم در خصوص اهمیت مرگ کودکان زیر 5 سال با علت سوانح و حوادث اذعان داشت: مرگ کودکان زیر 5 سال جزء شاخصهای مهم و اساسی و توسعه هر جامعه ای محسوب می گردد  و  با انجام اقدامات مداخله ای و آموزشهای مکرر تعداد مرگهای کودکان با علت سوانح و حوادث  کاهش یافت وی در ادامه افزود:  کاهش مرگ کودکان با علت سوانح و حوادث و کاهش مرگهای خارج بیمارستانی  مستلزم همکاری و هماهنگی بین بخشی سایر ادارات،سازمانها و ارگانها دانست و همچنین آموزش  را مهم ترین و کلیدی ترین راهکار در پیشگیری از مرگ کودکان بویژه مرگهای با علت سوانح و حوادث غیر عمدی  عنوان نمود.