عنوان : برگزاری برنامه مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان جهت پرسنل اداره دادگستری شهرستان باوی
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی شنبه 8 بهمن به مناسبت هفته سلامت مردان در هفته اول اسفند ماه، برنامه مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان جهت پرسنل اداره دادگستری شهرستان باوی پس از اخذ تفاهم نامه فی مابین اداره دادگستری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی با حضور تیم پزشک و ماما و پرسنل واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی در اداره دادگستری شهر شیبان برگزار شد.

ساغر علیپور مسئول بهداشت خانواده شهرستان باوی گفت: امروزه پایش سلامت میانسالان نقش برجسته ای در شناسایی زودهنگام اختلالات و پیشگیری از وقوع بیماری های مزمن غیر واگیر در گروه سنی 59-30 ساله دارد.

کارشناس برنامه میانسالان شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی اذعان داشت: برنامه های سلامت میانسالان سبا( سلامت بانوان ایرانی) و سما ( سلامت مردان ایرانی) در کلیه مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان جهت عموم مردم شریف شهرستان باوی به صورت رایگان در حال اجرا می باشد.

در ادامه وی گفت: ادارات و سازمان ها نیز پس از هماهنگی و اخذ قرارداد، این برنامه جهت کلیه کارکنان در سطح شهرستان قابل اجرا خواهد بود.