عنوان : اجرای مانور طرح ضربت بسیج نوروزی واحد بهداشت محیط شهرستان باوی در سال 95
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی شنبه 7 اسفند، در راستای کنترل و نظارت بر بهداشت مواد غدایی و جلوگیری از ایجاد مسمومیت های غذایی، سلامت و امنیت غذایی مانور طرح ضربت بسیج بهداشت محیط در سطح شهرستان باوی با حضور معاون فرماندار شهرستان باوی، اعضای شورای سلامت و امنیت غذایی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان باوی اجرا شد.

پویا محمدیان کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی با بیان اینکه هدف از اجرای این مانور که همزمان با طرح بسیج سلامت در سراسر کشور مصادف می باشد اذعان داشت: کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع ، نظارت بر شبکه توزیع آب و انجام نمونه برداری از مواد غذایی امری جدی و مهم تلقی می شود.

در ادامه وی تعداد اکیپ های فعال در اجرای این مانور را 5 اکیپ 2 نفره بازرسی بهداشت محیط عنوان کرد که در اجرای این طرح تعداد 70 مرکز تهیه و توزیع حساس و 4 اماکن عمومی (پارک ها،پایانه مسافربری و بازارچه)، 3 نمونه مواد غذایی جهت ارسال به آزمایشگاه غذا و دارو و 7 نمونه میکروبی آب از شبکه توزیع آب اخذ گردید.

لازم به ذکر است در این بازدید ها مقدار 60 کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز و تاریخ مصرف گذسته معدوم و از دسترس خارج گردید.